OIL ADDITIVE 
Антифрикционна добавка за масло с МоS2
Образува високоефективен антифрикционен слой върху триещите се повърхности, който намалява триенето и гарантира свободен ход на движещите се части. Това обуславя следните предимства: съществена икономия на масло и гориво, научно доказано намаляване на износването с повече от 50%, по-малко повреди, възможност да се съхранят експлоатационните свойства при повреда на лагерите. Тествана е за двигатели с катализатор или турбокомпресор.

Приложение:
Добавка за моторно масло на всички бензинови и дизелови двигатели. Може да бъде смесвана с всички предлагани на пазара масла. Към моторното масло се добавят 3-5% добавка.

Арт. номер: 8341 / 125 мл; 1012 / 200 мл; 1013 / 500 мл

За да разгледате всички продукти изтеглете ценовата листа. Ако искате да поръчате някой от тях може да ви бъде доставен по куриер.
За поръчка.......... Натисни тук........
Copyright 2005 Web Design-Plamen Todorov tel:0888/710-311. All Rights Reserved.
Доставка до всяка точка на България. Обади се и поръчай сега!!! 
тел:044/62-32-92
CERA TEC
CERA TEC е високотехнологичен керамичен защитен продукт за всички моторни масла. CERA TEC редуцира триенето и износването, благодарение на керамичните съставки, издържащи на високи химични и температурни натоварвания. Предотвратява директния контакт метал в метал, увеличавайки живота на мотора. Ниското триене ефективно редуцира разхода на гориво в бензиновите и дизеловите двигатели.

Приложение:
CERA TEC се добавя към моторното масло и се смесва само. Осигурява изключителна защита за всички подвижни и триещи се части в мотора.
300 мл са достатъчни за 5 л моторно масло. Трайност на покритието 50 000км.

Арт. номер: 3721 / 300 мл

MOTOR PROTECT       Добавка за дълготрайна защита на двигателя
Напълно синтетична добавка. Благодарение на антифрикционното си действие, значително намалява износването, увеличава експлоатационния живот на двигателя, снижава разхода на гориво и отделянето на вредни газове, увеличава мощността на двигателя. Добавката предпазва от износване при тежки експлоатационни условия като образува тънък антифрикционен слой върху триещите се части на двигателя, който запазва неговата ефективност минимум за 50 000 км пробег.

Приложение:
Добавя се към новото масло след смяната на маслото.
500 мл от добавката са достатъчни за двигател с обем на маслото до 5 л.
Дори при използването на синтетично масло, което се характеризира с високи антифрикционни свойства, износването допълнително се намалява с 35%. Има дълготрайно действие за до 50 000 км пробег.

Арт. номер: 1018 / 500 мл

MOTOR CLEAN     Добавка за промиване на двигатели
Добавката промива и почиства двигателя отвътре. Високоефективните почистващи съставки разтварят утайките и смолите, образуват филм около твърдите частици и течните замърсители, който ги държи в суспензия. При смяната на маслото те изтичат заедно с отработеното масло. След това новото масло може да прояви безпрепятствено своите качества: двигателят възвръща пълната си мощност; работи с по-малко износване; количеството на отработените газове намалява; предпазен е от недостатъчно смазване.

Приложение:
Добавя се към моторното масло преди смяната на маслото. След 10 мин. работа на двигателя на празен ход отработеното масло се източва, сменя се филтъра и се налива ново масло.
500 мл са достатъчни за 5 л масло. 

Арт. номер: 1019 / 500 мл

Добавка за хидравлични повдигачи
Намалява шума в хидравличната система. Почиства клапаните и отворите на цилиндрите в повдигача и осигурява тяхното оптимално функциониране.

Приложение:
Добавка за моторно масло. За всички бензинови и дизелови двигатели с и без турбокомпресор. Възможно е да се смесва с всички съществуващи моторни масла.
300 мл са достатъчни за 6 л моторно масло.

Арт. номер: 8345 / 300 мл

VISCO STABIL    Добавка за стабилизиране на вискозитета
Намалява разхода на масло и осигурява постоянно налягане на маслото. Предотвратява механичната загуба на масло дори при тежки експлоатационни условия. Предотвратява разреждането на маслото при често запалване на студен двигател. Обезпечава намаляване разхода на масло чрез по-доброто уплътнение между движещите се части на двигателя, което я прави особено подходяща за стари автомобили. Намалява шума от хидравличния повдигач.

Приложение:
Напълно съвместима с всички видове минерални и синтетични масла за бензинови и дизелови двигатели.
300 мл са достатъчни за до 5 л моторно масло.

Арт. номер: 2672 / 300 мл

OIL STOP    Добавка за спиране течове на масло
Спира течове, дължащи се на износване на уплътненията на клапаните, семеринги и гарнитури. Стабилизира вискозитета и намалява шума в двигателя.

Чрез поддържане на постоянен вискозитет се регенерират гарнитурите на двигателя и се намалява разхода на масло от сегментите и от водачите на клапаните (чрез регенериране на уплътненията). Предотвратява отделянето на синкав дим.

Приложение:
За всички бензинови и дизелови двигатели. Съвместима е с всички видове известни до момента моторни масла. Уплътняването започва едва след около 600-800 км.
300 мл са достатъчни за 3-4 л моторно масло.

Арт. номер: 2671 / 300 мл

GEAR OIL ADITIVE      Добавка за трансмисионнно масло с МоS2
Разработена е специално за механични скоростни кутии, диференциали и кормилно управление с маслена баня. Намалява значително износването и понижава работната температура. Скоростната кутия работи по-тихо, превключването на скоростите е по-леко, първоначалното разработване е по-добро. Дори старите скоростни кутии подобряват работата си, благодарение на “ремонта” на зъбните колела. Повишава сигурността на работа. Чрез MoS2 се осигуряват допълнителни експлоатационни качества.

Приложение:
За механизмите на задвижване на задните оси, кормилните управления на механичните скоростни кутии, особено подложените на висока температура и голямо натоварване. Тъй като MoS2 намалява триенето, не бива да се използва за автоматични скоростни кутии и самоблокиращи се диференциали. В зависимост от натоварването и силата на шума, една тубичка от 20 г се добавя към 1-2 л трансмисионно масло. 

Арт. номер: 1040 / 20 г; 2510 / 50 гGEAR OIL STOP    Добавка за спиране на течове на трансмисионното масло
Предотвратява загубата на масло при течове от скоростната кутия. Регенерира втвърдените уплътнения. С нейното използване се избягва образуването на замърсяващи околната среда маслени петна. Предпазва съединителя от омасляване. Предотвратява разреждането на маслото и повредите в трансмисията, дължащи се на ниско ниво на маслото.

Приложение:
Добавка за механични скоростни кутии, разпределителни предавателни кутии и диференциали. Не е подходяща за автоматични скоростни кутии.

Арт. номер: 1042 / 50 млRADIATOR STOP LEAK   Добавка за спиране течове в радиатора
Осигурява незабавно и пълно запушване на малките дупчици и пукнатини, на които се дължат малките течове от радиатора. Те се получават в резултат на удари от камъчета, порести заварки и малки пукнатини в охладителната система, които са трудни за локализиране (просто се забелязва, че нивото на водата в охладителната система намалява). Предпазва горивната камера от увреждане, вследствие проникване на охладителна течност.
Съвместима с всички охладителни течности и антифризи, предлагани в момента.

Приложение:
За всички видове водно-охладителни и отоплителни системи с и без воден филтър, както и за алуминиеви и пластмасови радиатори. 150 мл са достатъчни за 10 л охладителна течност.

Арт. номер: 2676 / 150 млRADIATOR CLEAN   Добавка за почистване на радиатора
Надеждно отстранява опасните утайки в охладителната и отоплителна система, които пречат на нормалния топлообмен, блокират термостатните клапани и регулиращите механизми. Тъй като при високи работни температури двигателят работи неикономично, с високо износване и голям риск от повреждане, тази добавка осигурява оптимална температура и експлоатационна надеждност на двигателя.

Приложение:
За всички охладителни и отоплителни системи. Налива се в системата преди смяната на охлаждащата течност. Не съдържа агресивни киселини и основи, неутрализира киселините.
300 мл са достатъчни за 10 л охладителна течност.

Арт. номер: 2699 / 300 мл


SUPER DIESEL   Добавка за дизелово гориво – универсална
Повишава цетановото число и мощността на двигателя, намалява детонационния шум, осигурява плавен ход и по-лесно запалване. Почиства двигателя и впръскващата система, предотвратява запичането и образуването на нагар върху разпръсквачите. Осигурява оптимално използване и икономия на горивото. Намалява корозията и износването. Подходяща е за дизелово гориво с ниско съдържание на сяра. Тествана е за двигатели с турбокомпресор.

Приложение:
За всички дизелови двигатели на леки и товарни автомобили, трактори, строителни машини и стационарни двигатели. Подходяща е и за консервиране на двигатели на спрени от движение превозни средства за дълги периоди от време и при тежки условия. Има дългосрочно действие за 2 000 км пробег. При наливането на добавката в горивото, поне 2/3 от резервоара трябва да е пълен. 
250 мл са достатъчни за 75 л гориво.

Арт. номер: 8343 / 250 мл

DIESEL SYSTEM   Добавка за почистване на дизелови двигатели common rail
Предпазва съставните части на горивната система (специално при common rail дизел) от износване, корозия и образуване на нагар. Увеличава смазващите свойства на дизеловото гориво.

Приложение:
За всички дизелови автомобили с common rail система. При зареждане съдържанието на флакона се прибавя към горивото.
250 мл са достатъчни за 75 л гориво.

Арт. номер: 2185 / 250 мл

Добавка за намаляванe на дименето
Намалява саждите при изгаряне на гориво, с което съществено се редуцират вредните емисии и възпрепятства образуването на неприятната миризма на нафта. Повишава екологичността на двигателя. Освен това поддържа двигателя и разпръсквачите чисти, предотвратява запичането на иглите на разпръсквачите, предпазва от корозия и премахва детонационните шумове.

Приложение:
За всички дизелови двигатели на леки и товарни автомобили.
150 мл са достатъчни за 50 л гориво.

Арт. номер: 8340 / 150 мл

Добавка против замръзване на дизелово гориво – концентрат
„Зимното дизелово гориво”, в зависимост от неговия произход, започва да се превръща в „гел” при около -15°С. С този продукт точката на парафинизиране може да бъде намалена с около 10 градуса. 
Повишава икономията и експлоатационната стабилност.

Приложение:
Подходяща за всички нива дизелово гориво за осигуряване на надеждна експлоатация през зимата.
150 мл са достатъчни за 40 – 75 л гориво. Опаковката от 1 л е достатъчна за 1 т гориво.
Продуктът трябва да се добави преди да е започнал процесът на слепване на парафинните кристали.

Арт. номер: 1877 / 150 мл; 1878 / 1 л

SPEED DIESEL   Добавка скорост дизел
Съдържа комбинация от съставки, които придават на добавката силни почистващи и защитни свойства. Подходяща е за съвременните двигатели, горива и условия на експлоатация.

Приложение:
За всички дизелови двигатели на леки и товарни автомобили, трактори, строителни машини и стационарни двигатели. Подходяща също така за консервиране на двигатели на спрени от движение превозни средства за дълги периоди от време и при тежки условия.

Арт. номер: 5160 / 1 л

Добавка за почистване на разпръсквачите
Премахва нагара от впръскващите дюзи, буталата и горивната камера. Отстранява проблемите в двигателя, много подходящ продукт за профилактика. Спира “тропането” при частично натоварване и празен ход, осигурява по-равномерен ход на двигателя.
С почистването на разпръсквачите се постига оптимална работа на двигателя. Почиства цялата горивна система. Има антикорозионно действие. Спомага за пълноценно изгаряне и икономия на гориво, осигурява висока експлоатационна надежност.

Приложение:
За отстраняване на проблеми при всички дизелови двигатели.

Арт. номер: 2666 / 500 мл

Добавка SPEED TEC дизел
Съвремена добавка, съвместима с всички видове дизелово гориво. Подобрява процеса на изгаряне и значително увеличава ускорението на транспортното средство.

Приложение:
Добавката е предназначена за всички видове дизелови двигатели, за подобряване на ускорението и увеличаване плавния ход. 250 мл достатъчни за до 70 л дизелово гориво.

Арт. номер: 3722 / 250 мл

DIESEL-SYSTEM-CLEANER PROFI   Професионална Добавка, почистваща дизеловата система
Намалява емисията на вредни газове и намалява потъмняването на дима преди теста за вредни газове.  Преминал е успешно международните тестовете.
Почиства разпръсквачите и цялата горивна система от вредния нагар. Предотвратява запичането и образуването на нагар по иглите на разпръсквачите. Подобрява процеса на горене. Двигателят възвръща първоначалната си мощност.

Приложение:
За всички двигатели с и без турбокомпресор. Използва за отстраняване на проблеми. Готов е за употреба. Използва се само неразреден.

Арт. номер: 5154 / 500 мл

За Бензиностанции и търговци на горива предлагаме Добавки - подобрители за бензин и дизел концентрати 1л. към 1000л. гориво.
Добавка за почистване на карбуратор
Отстранява нагара в карбуратора, по клапаните, запалителните свещи и особено в горивната камера. Поддържа двигателя чист и това води до по-малък разход на гориво и намалени емисии на вредните газове. Тествана е за двигатели с катализатор и турбокомпресор. Предпазва двигателя и резервоара от корозия, дори при дълги периоди на престой на автомобила.

Приложение:
Добавя се към горивото на всички 2- и 4-тактови бензинови двигатели на автомобили, но и за двигатели с малка мощност, промишлени и корабни двигатели. Има дългосрочно действие до 2000 км пробег. При наливане на добавката в бензина, поне ? от резервоара трябва да е пълен. 
300 мл са достатъчни за 70 л гориво.

Арт. номер: 8339 / 300 мл

Добавка за почистване на инжекцион
Почиства замърсените системи за впръскване на бензина, отстранява нагара и отлаганията по дюзите и клапаните. В резултат на това спират проблемите и прекъсването при запалване, подобрява се работата на празен ход, реакцията на дроселовата клапа е по-добра, намалява замърсяването на околната среда, осигурена е точна дозировка и атомизиране на горивото. Двигателят възвръща първоначалните си работни характеристики. Разходът на гориво намалява. Особено подходяща е за двигатели с катализатор.

Приложение:
За отстраняване на проблеми като: трудности при запалването, неравномерен празен ход, слаба реакция на дроселовата клапа, загуба на мощност, прекъсване при запалване и увеличени емисии на отработени газове. Има дългосрочно действие до 2000 км. При наливането на добавката в бензина, поне ? от резервоара трябва да е пълен.
300 мл са достатъчни за 70 л гориво.

Арт. номер: 1971 / 300 мл

Професионална Добавка за почистване на инжекцион
Намалява количествто на емисиите на въглероден окис и въглеводород и оптимизира стойностите им преди теста за вредни газове. Преминал е успешно тестовете за международните  СЕС стандарти. Отстранява проблеми при запалване на студен двигател, неравномерен ход, лошо поемане на газта, загуба на мощност, неустойчив режим на работа и повишена емисия на отработените газове.

Приложение:
За всички карбураторни и впръсквателни системи. За директно доливане в резервоара. Резервоарът трябва да е поне 1/4 пълен.

Арт. номер: 5153 / 500 мл

Добавка SPEED TEC бензин
Съвременна добавка към бензина за подобряване, по-плавно ускорение и регулация на мощността в допустимите граници. Увеличава удоволствието при шофиране, повишавайки използваемата мощност. Моторът пали по-лесно и работи по-равномерно. Забележимо подобрение на ускорението.

Приложение:
За всички 2- и 4-тактови мотори.
Просто добавете към горивото. 250 мл са достатъчни за 70 л гориво.

Арт. номер: 3720 / 250 мл

Добавка за защита на горивната система от вода
Този продукт е създаден, за да предпазва всички части на горивната система от некачествен бензин, срещу вредните ефекти на водата и попадане на вода. Той абсорбира и неутрализира водата в горивната система. Предпазва от ръжда и корозия. Предотвратява замръзване на горивото, филтрите и карбуратора.

Приложение:
За всички видове бензинови двигатели (карбуратор и инжекцион).

Арт. номер: 2530 / 300 мл

Добавка за повишаване на октановото число
Повишава октановото число с 4 единици. Увеличава мощността на двигателя и премахва детонационните процеси.

Приложение:
За всички видове бензинови двигатели (карбуратор и инжекцион). Достатъчна е за 50л. гориво

Арт. номер: 8346 / 150 мл

Паста за ремонт на ауспух
Специална високотемпературна паста за уплътнение на съединенията на изпускателната система. Не съдържа азбест и е газонепропусклива. Пастата за поправка на ауспуха е устойчива на топлина и е изключително запояваща. За хереметизация на неголеми повреди на изпускателната система.

Приложение:
За бърз и надежден ремонт на неголеми повреди на изпускателната система.

Арт. номер: 3340 / 200 г

Спрей за почистване на климатик
Специален пянообразен почистващ препарат за оптимално и ефективно почистване на климатика без демонтаж. Отстранява гъбичките и бактериите. След почистване остава приятен свеж аромат.
Да се следват препоръките на автомобилни производители като Mercedes Benz, BMW, Ford, Opel и VW за периодично сервизно обслужване на климатиците.

Приложение:
За почистване и дезинфекция на климатичната система.
Арт. номер: 4087 / 250 мл

Синтетично моторно масло SAE 5W-40
Напълно синтетично антифрикционно масло за съвременни двигатели. Намалява разхода на масло и гориво (съгласно API, серия VІ). Подходящо е за дълги интервали между смените на маслото. Осигурява оптимално смазване дори при екстремални условия. Вискозитетът на маслото е устойчив в широк температурен диапазон. Осигурява незабавно смазване при запалване на студен двигател и оптимално налягане на маслото при различните обороти. Надеждността на смазването се запазва дори при екстремални температури. Оптимизира мощността на двигателя, предпазва от износване, увеличава експлоатационния живот на двигателя. Тествано за двигатели с катализатор или турбокомпресор.
Приложение:
Масло за всички сезони, за бензинови и дизелови двигатели. Препоръчва се за дълги интервали между смените на маслото и за двигатели с особено високи изисквания.
Спецификации: API   SM/CF    ACEA   A3-04/B4-04 
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:
BMW  Longlife-98   MB 229.3   Porsche   VW  502.00 / 505.00

Арт. номер: 1306 / 1 л; 1307 / 5 л; 1308 / 20 л; 1309 / 60 л; 1311 / 205 л

Дизелово синтетично моторно масло SAE 5W-40
Надхвърля изискванията на най-съвременните поколения двигатели. Благодарение на антифрикционния вискозитет 5W-40 разходът на масло и дизелово гориво намалява. Осигурява пълна чистота на двигателя и бързо подаване на масло при стартиране на студен двигател и ниски температури. Поддържа оптимално налягане на маслото при различните режими на работа на двигателя. Много добра защита от износване. Предназначено е за дълги интервали между смените на маслото.
Приложение:
Целогодишно масло за съвременни, високотехнологични дизелови двигатели (атмосферни и турбокомпресорни, с директно впръскване и TDI). Особено подходящо е за дълги интервали между смените на маслото и за двигатели с високи изисквания.
Спецификации:
API     CF      ACEA   B4-04
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:
VW     505 00      BMW   Longlife-98      MB      229.3

Арт. номер: 1340 / 1 л; 1341 / 5 л; 1342 / 20 л; 1343 / 60 л; 1344 / 205 л

Дизелово моторно масло за двигатели с помпа-дюза HT SAE 5W40
Моторно масло с висок коефициент на полезно действие при запазване на мощността, направено по нова технология. Синтетичните компоненти и специалните модерни добавки напълно задоволяват последните изисквания на най-модерните дизелови двигатели.
Приложение:
Целогодишно масло за инжекционната помпа на горивната система и другите дизелови двигатели с или без турбокомпресор. Особено подходящ, когато интервалите за смяна на маслото са дълги и двигателят е подложен на екстремни натоварвания.
Спецификации:
ACEA B4-04  API    CF              Ford   WSS-M2C 917-A         VW    505.00
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:
VW 500.00 / 502.00 / 505.01

Арт. номер: 1331 / 1 л; 1332 / 5 л; 1335 / 205 л

Полусинтетично моторно масло SAE 10W-40 Лек ход
Висококачествено, нискофрикционно, целогодишно моторно масло. Намалява разхода на гориво, предпазва от износване, поддържа двигателя чист и предотвратява образуването на черна утайка. Осигурява незабавно смазване при запалване на студен двигател. Отговаря на най-високите изисквания на съвременните бензинови и дизелови двигатели.
Приложение:
Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели. Особено подходящо за автомобили с километраж над 60 000 км.
Спецификации: API    SL/CF    ACEA A3-04/B4-04     MB     229.1        VW    501 01 / 505 00 
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:  VW 500.00

Арт. номер: 1300 / 1 л; 1301 / 5 л; 1304 / 20 л; 1302 / 60 л; 1303 / 205 л

Полусинтетично моторно масло с МоS2 SAE 10W-40 Лек ход
Специален продукт, разработен от Liqui Moly. Молибденовият дисулфид (MoS2) образува солиден антифрикционен слой върху всички триещи се и подвижни повърхности на двигателя, който издържа на високо натоварване. Този слой от молибденов дисулфид намалява триенето и осигурява по-лек ход на двигателя, дори при екстремални условия. Гарантира съществено снижение на разхода на гориво и масло, значително намаляване на износването и запазване на експлоатационните свойства, дори при повреда. Устойчиво е на стареене, съхранява вискозитетната си стабилност. Предотвратява образуването на отлагания. Тествано е за двигатели с катализатор или турбокомпресор.
Приложение:
Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели. Подходящо за дълги интервали между смените на маслото.
Спецификации:  ACEA A3-04/B4-04   API     SL/CF

Арт. номер: 1091 / 1 л; 1092 / 5 л; 1089 / 20 л; 1090 / 60 л; 1094 / 205 л

Минерално моторно масло SAE 15W-40
Предпазва от износване и предотвратява образуването на отлагания. Осигурява оптимално смазване и дълъг експлоатационен живот на двигателя. Устойчиво е на стареене и на температурни колебания. Запазва вискозитетната си стабилност. Съвместимо е с всички видове HD моторни масла. Предотвратява образуването на шлам. Тествано е за двигатели с турбокомпресор или катализатор.
Приложение:  Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели.
Спецификации:  APІ        SL/CF/CG-4  ACEA    A3-04/B4-04    E2-96 Issue 5  MB        228.3; 229.1
Volvo     VDS   MAN       271   Allison C-4; Caterpillar TO-2; Mack EO-L; MIL-L 2104 E
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:
MTU    Typ 2    VW     501.01 / 505.00

Арт. номер: 1095 / 1 л; 1096 / 5 л; 1298 / 20 л; 1296 / 60 л; 1240 / 205 л

Специално дизелово минерално моторно масло SAE 15W-40
Гарантира надеждност, оптимална чистота на двигателя, добра защита срещу износване. Устойчивост срещу стареене и вискозитетна стабилност. Проявява много добри характеристики при запалване на студен двигател. Има универсално приложение.
Приложение:
За атмосферни и турбокомпресорни дизелови двигатели. Препоръчва се при екстремални експлоатационни условия.
Спецификации:
APІ     SL/CF/CG-4   ACEA  B4-04       E2-96 Issue 5   MB      228.3, 229.1
Volvo  VDS   MAN    271  Allison C-4; Caterpillar TO-2; Mack EO-L; MIL-L 2104.
LIQUI MOLY препоръчва този продукт и за автомобили със следните спецификации:
MTU    Typ 2
VW     501.01 / 505.00

Арт. номер: 1070 / 1 л; 1073 / 5 л; 1071 / 20 л; 1072 / 60 л; 1075 / 205 л

Минерално моторно масло с МоS2 SAE 15W-40 Лек ход
Специален продукт, разработен от Liqui Moly. Молибденовият дисулфид (MoS2) образува солиден антифрикционен слой върху всички триещи се и плъзгащи се повърхности на двигателя, който издържа на високо натоварване. Този слой от молибденов дисулфид намалява съпротивлението при триене и осигурява по-лек ход на двигателя, дори при екстремални условия. Маслото с MoS2 гарантира съществено снижение на разхода на гориво и масло. Значително се намалява износването, осигуряват се по-малко повреди и се запазват експлоатационните свойства. Устойчиво е на стареене, съхранява вискозитетната си стабилност. Добро поведение при стартиране на студен двигател, висока сигурност при експлоатация. Предотвратява образуването на шлам. Тествано е за двигатели с катализатор и турбокомпресор.
Приложение:
Всесезонно масло за бензинови и дизелови двигатели. Предлага допълнителна защита от износване.
Спецификации:  API SH/CF  ACEA A2-96, B2-96

Арт. номер: 2570 / 1 л; 2571 / 5 л; 2572 / 20 л; 2573 / 60 л; 2574 / 205 л

ПЪЛНА ГАМА МАСЛА И ПРОДУКТИ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ

Масла: 10W-50    10W-60     10W-40    15W-40   20W-50

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ В ЦЕНОВАТА ЛИСТА
ПЪЛНА ГАМА МАСЛА И ПРОДУКТИ ЗА КАМИОНИ

Масла: 5W-40    10W-40     SHPD 15W-40 с пробег 60 000км.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ В ЦЕНОВАТА ЛИСТА
Пакетни цени с отстъпка на масла или други продукти за фирми и клиенти с няколко автомобила.
Обади се и поискай оферта.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за поръчка над 80лв. на стоки до вашата врата.     тел: 044/62-32-92
Copyright 2006  - 2017  Web Design-Plamen Todorov tel:0888/710-311. All Rights Reserved.