SONAX Xxtreme Wax - full protection 1
Xxtreme ВАКСА 1

full protection - Този продукт  се базира на нова технология за поддръжка на автобоята и е подходящ за всички видове нови и запазени лакове. Новата твърда вакса, с високо процентно съдържание на карнобови съставки, не съдържа абразиви и осигурява изключително дълготрайна защита. Полирането e много лесно - не драска и не цапа. Има апликатор с гъба. Приблизително 25 ml са достатъчни за целия автомобил.
SONAX AutoCremeLackGlanz
ПАСТА ЗА БЛЯСЪК НА АВТОБОЯТА

Възвръща блясъка на боята без усилие. За сравнително нови и леко матирали обикновени или металик автобои. Почиства, полира и предпазва. Консервант, който придава блясък и не оставя драскотини.
SONAX Xxtreme Polish&Wax - sensitive 2
Xxtreme ПОЛИТУРА & ВАКСА 2

sensitive - за нови и леко захабени автобои, с изключително трайно защитно действие. Препаратът за почистване и поддръжка на металик и обикновени бои, както и на боядисани пластмасови части действа без да ги уврежда. Абразивните микрочастици почистват и полират повърхността, отстраняват следите от четките, оставени при измиване на автомивка. Препаратът не оставя петна. Висококачествените карнобови вакси предпазват боята за няколко седмици.
SONAX Abrasive Paste
ШЛАЙФ  ПАСТА

Подготвя перфектно повърхността за боядисване. Запълва драскотините по автобоята. Премахва най-горния корозирал слой. Не съдържа силикон.
SONAX Xxtreme Polish and Wax - progressive 3
Xxtreme ПОЛИТУРА & ВАКСА 3 

progressive - за всички типове силно захабени автобои. Този продукт е разработен на основата на нова комбинация от активни компоненти, специално за силно захабени автобои и боядисани пластмасови части. Високоефективните абразивни частици без усилие отстраняват увредения пласт боя. Премахват петната, възстановяват цвета. Висококачествените вакси предпазват боята за няколко седмици.
SONAX Tiefen Pfleger
ПРЕПАРАТ ЗА ТАБЛО

Почиства и предпазва всички пластмасови и гумени детайли по автомобила. Това е висококачествен поддържащ препарат, без разтворители. Емулсията прониква в дълбочина и действа отвътре. Продуктът почиства гумените и пластмасовите части и ги предпазва от влиянието на климатичните условия. След третиране с препарата повърхността се матира или придобива блясък. Действа антистатично, съживява цветовете.
SONAX KunststoffNeu
РЕСТАВРАТОР ЗА ПЛАСТМАСА

Екологично чист продукт - не съдържа разтворители на минерална основа. Освежава захабените външни пластмасови части. Благодарение на адаптора за гъбичката това е чист и удобен за употреба продукт.
SONAX Chrome & Alu Paste
ХРОМ-АЛУМИНИЕВА ПАСТА

Отстранява ефективно и без да уврежда ръжда и тъмни петна върху хрома, алуминия и всички цветни метали. Възстановява оригиналния блясък. С помощта на защитния филм се предотвратява образуването на нова ръжда.
SONAX AutoPflegeTuch
СИНТЕТИЧНА ГЮДЕРИЯ

Гюдерия за полиране на мокра автобоя, хром и стъкла. Мека и с висока абсорбираща способност. Не драска и не оставя петна, подходяща е също за почистване на тапицерията и калъфите на седалките.  Има различни приложения в домакинството.        
SONAX PolierVlies
КЪРПИ ЗА ПОЛИРАНЕ

Идеално помощно средство за постигане на блясък. Не драска автобоята. Структурата на кърпата гарантира постигането на максимален резултат от действието на продукта за поддръжка на автобоята. Кърпата попива политурата и върху боята остава само необходимото количество от нея.
SONAX Multi-Schwamm
ГЪБА ЗА МИЕНЕ

Задържа водата; устойчива на износване.
Сива страна: за повърхности с нормално замърсяване;
Бяла страна: за силнозамърсени повърхности, включително с полепнали насекоми.
SONAX Xxtreme Active Shampoo - 2 in 1
SONAX Xxtreme АКТИВЕН ШАМПОАН - 2 в 1
безкомпромисен към замърсяванията, но не уврежда автобоята

Нова активна формула. Бързо и ефективно премахва замърсяването. Силно концентриран и много икономичен. Може да се използва без разреждане за разтваряне на упоритите петна. Не съдържа фосфати.
SONAX KlarSicht
КОНЦЕНТРАТ 1:100 ЗА КАЗАНЧЕТО НА ЧИСТАЧКИТЕ

Силно концентрирана добавка за течността в казанчето на чистачките;  Премахва полепналите насекоми, маслото, силикона и други замърсявания без да драска стъклото. Не причинява пукнатини по разсейващите стъкла на предните светлини. Бързодействащ препарат за максимална сигурност. Една доза е достатъчна за 25 л. течност.
SONAX Color Pen
ЦВЕТЕН МОЛИВ

Запълва вдлъбнатините, образувани от отскачащите от пътя камъчета и дълбоките драскотини. Изберете най-близкия цвят до този на Вашата кола.  Издържа на повече от 20 измивания. Предпазва от корозия. Лесна употреба.
Включва  кърпа за почистване, кърпа за полиране, тестер Политура & Вакса
SONAX Glass Polish
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЛИРАНЕ НА СТЪКЛА

Отстранява упорити замърсявания, включително от силикон, вакси, масла, сажди, полепнали насекоми и други. Подобрява видимостта през нощта и при дъжд. Подходящ е за нормални автостъкла и пластмасовите прозорци на гюруци или чергила.
SONAX Scheiben Klar
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛАТА ОТ ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНАТА СТРАНА

Отстранява за секунди полепналите насекоми, различните замърсявания, отлаганията от отработените газове и никотина от стъклата и фаровете. Почиства стъклата от грубите наслагвания преди измиването на колата. Премахва мътния филм, образуван от никотина от вътрешната страна на стъклата и огледалата. Подходящ е за прозорци и огледала в домакинството. Екологично чист продукт - не съдържа вещества, увреждащи озоновия слой и фосфати.
SONAX PolsterSchaumReiniger
ПЯНА ЗА ПРАНЕ НА ТАПИЦЕРИЯ

Препаратът прониква дълбоко в тъканта, отстранява упоритите замърсявания от килими, текстил и тапицерии без да ги уврежда. Съживява цветовете.  Лесно се изплаква с прахосмукачка или четка. Не съдържа вещества, увреждащи озоновия слой.
SONAX AutoInnenReiniger
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТАВАНЕ НА КУПЕТО

Почиства напълно и без да уврежда вътрешната облицовка в колата, пластмасовите тавани и шибидах. Придава приятен, свеж мирис в купето. Не съдържа разтворители. Повърхностноактивните вещества, съдържащи се в този продукт са биоразградими.
SONAX Cockpit Lotion
ЛОСИОН ЗА КОЖА

Висококачествен лосион за почистване и поддръжка на вътрешната облицовка в автомобила, защитните чергила за мотоциклети и други меки кожи. Без усилие премахва различни замърсявания, масло и грес. Съдържащият се в него витамин Е прави кожата еластична и я предпазва от напукване. Пчелният и силиконов восък осигуряват дълготрайна защита. Лосионът освежава цвета и миризмата на кожата.
SONAX Resin Remover Cloth
КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРВЕСЕН КЛЕЙ

Премахва капките клей от дърветата, птичи тор и други замърсявания върху автобоя, стъкла и пластмаса. Едновременно почиства и поддържа. Идеална за пътуване. Съдържа почистваща и подсушаваща кърпа.
SONAX TeerEntferner
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕТНА ОТ АСФАЛТ

Почиства петната от асфалт и масло, остатъци от лепенки върху боядисаните и хромирани части. Действието на препарата е достатъчно, не е необходимо търкане. Може да се пръска от всякакъв ъгъл. Не съдържа вещества, увреждащи озоновия слой.        
SONAX SchnellRostl?ser
ПРЕПАРАТ ЗА РАЗЯЖДАНЕ НА РЪЖДА

Помага за разхлабването на  клеясалите съединения - болтове, гайки,  винтове. Не съдържа киселини. Не уврежда боя, стъкло или гума. Благодарение на приложения накрайник може да се пръска от всякакъв ъгъл.
SONAX  Multi Spray Plus
МУЛТИСПРЕЙ ПЛЮС

С повишена антикорозионна защита. Разхлабва клеясалите съединения. Осигурява оптимално смазване. Без мирис. Почиства и поддържа. Този продукт се базира на нова формула. Като мултиспрей предлага оптимално смазване, разхлабва затегнатите съединения и отстранява скърцането. Осигурява контакт за по-лесно стартиране на двигателя. Защитният филм осигурява трайна защита срещу корозия. Незаменим помощник за колата, велосипеда, хобито или дома. Подходящ за използване и в електрониката.
SONAX Motor und KaltReiniger
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛ

Отстранява изцяло  петната от масло, грес, асфалт и други от двигателя, скоростната кутия и машинните части. Действа бързо. Има висока проникваща способност - почиства и на най-трудно достъпните места. Не съдържа разтворители.
SONAX GummiPfleger
ПРЕПАРАТ ЗА ГУМИ

Почиства всички части от гума - уплътненията на стъклата и вратите, автомобилните гуми и гумените стелки. Препаратът запазва тяхната еластичност, удължава живота на гумата и освежава цвета й. През зимата предпазва гумените уплътнения на вратите от замръзване. Спреят не съдържа вещества, увреждащи озоновия слой.
SONAX MotorPlast
ЛАК ЗА ДВИГАТЕЛ

Предпазва двигателя, неговите агрегати, тръбопроводи и кабелите от замърсяване и влага. Има антикорозионно действие. Изолира и придава блясък. Двигателят изглежда като нов. Не съдържа вещества, увреждащи озоновия слой.
SONAX ScheibenEnteiser
ПРЕПАРАТ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ НА СТЪКЛА

Отстранява леда от стъклата за секунди. Не съдържа аерозоли. Предпазва от повторно замръзване и осигурява добра видимост при зимни условия.
SONAX TurschlosEnteiser
ПРЕПАРАТ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ НА КЛЮЧАЛКИ

Размразява замръзналите ключалки за секунди и създава трайна защита срещу повторно замръзване. Смазва и поддържа ключалките.
SONAX AntiBeschlagSpray
ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ЗАПОТЯВАНЕ НА СТЪКЛАТА

Предпазва вътрешната страна на стъклата и визьора на каската от запотяване.
Осигурява добра видимост във всички посоки.
С мирис на лимон
SONAX AntiFrost&KlarSicht
КОНЦЕНТРАТ ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ

Надеждна защита против замръзване на течността в казанчето на чистачките с добавка за почистване. Не уврежда боя, хром и гума. Не съдържа метанол.

Антифриз       Вода         Температура
1 част               2 части        - 10  С
1 част               1 част        - 20  С
2 части       1 част        - 30  С

SONAX MotorStarthilfe
ПРЕПАРАТ ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ 

Надеждно помощно средство за запалване на бензинови и дизелови двигатели. Поддържа двигателя и акумулатора и предпазва карбуратора от замръзване.
SONAX GummiPflegeStift
ВАКСА ЗА ГУМЕНИ УПЛЪТНЕНИЯ 

Предпазва от бързо залепване на гумените уплътнения на вратите, стъклата и багажника през зимата. Осигурява защита на гумата и я предпазва от напукване.
За поръчка   Натисни тук...
Обади се и поръчай сега!!!
ЗА АВТОБОЯДЖИИ И АВТОМИВКИ ПЪЛНА ГАМА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПАСТИ ЗА МАШИННО И РЪЧНО ПОЛИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за поръчка над 80лв. на стоки до вашата врата.     тел: 044/62-32-92
Copyright 2006  - 2017  Web Design-Plamen Todorov tel:0888/710-311. All Rights Reserved.